Hollywood PT's & Beach 2013

BEACH 2013
Någon mer än jag som längtar såååååå efter sommaren?!
Solen, värmen, bada och sola på stranden, få gyllenbrun hy, grilla, fräsch lätt sommarmat, solmogna grönsaker och bär, sena kvällar, sommarlov, åka utomlands - och snygga lättklädda killar såklart! ;)
 
Vad tycker ni är det bästa med sommaren?
 
Något många inte ser fram emot på sommaren är att visa sig i badkläder. Andra har istället tränat massor och kanske deffat för att vara så "snygg" som möjligt på stranden och längtar.
Något som de flesta dock verkar göra är att mer eller mindre "skita i" träningen och nyttiga maten.
 Känner ni igen det?
Glass i solen, en bärs hit och rosé dit, grillat med bea, jordgubbar med grädde, grillfester med korv med bröd eller hamburgare, färdigmat för att hinna med så mycket som möjligt, massvis med fika...
Alla dagar blir som lördagar och alla kvällar som fredagar (ni vet, lördagsgodis och fredagsmys)
Samtidigt som många skippar att träna också, för det är ju ledigt.
 
Vill du inte tappa formen i sommar, komma tillbaka till skolan/ jobbet med några fler kilon (som tyvärr inte går att skylla på muskler) på kroppen? Det vill iaf inte jag! (..men kg i rena muskler tar jag gärna!)
Så som lite motivation och tips så har jag samlat ihop lite tips och trix som några av de stora PT:na i Hollywood har sagt/ skrivit. Några bilder med så ni ser att deras tips faktiskt funkar! :)
(OBS!!! Hade det varit saker de sa som var helt åt skogen eller sanning med modifikation skulle jag inte lägga upp de tipsen. Som närings-nörd, hälsofreak och träningsälskare kan jag redan så mycket
att de inte lurar mig så lätt ;) )
 
 
JUSTIN GELBAND - "The model whisperer"
Klienter bl.a: Victoria's Secret modellerna och Gabriella Silva
 
 
Justin Gelband med två av sina klienter från Victoria's Secret
Miranda Kerr, som också är hans klient
 

  • "Först och främst, det finns inga genvägar. Alla vill veta om det finns en quickfix, men det gör det inte. Att lyfta på rumpan och ta tag i sin träning är det enda som fungerar."
  • "Avsätt tid för att integrera yoga eller pilates i din träningsrutin, det gör dig avslappnad och minskar kortisolnivåerna."
  • Var inte rädd för att öka i vikt. Att gå upp i muskelmassa kommer bara ge din kropp snygga former. Innan Miranda Kerrs första Victoria's Secret-show sa vi: "Nu ska vi ge henne lite höfter, rumpa och lår", och hon gick upp 2 kg."
  • "Mat är absolut nummer ett. När jag sitter ned med npgon för att diskutera deras träningsrutin så är det första jag säger till dem "Den sak jag verkligen vill att du ska konsentrera dig på nu är att dra ner på de saker du stoppar i dig som du inte behöver. Inget socker (förutom bär), inget salt, ingen alkohol, dra ned på kolhydraterna (utan att utesluta dem)." Jag arbetar mycket med Dr. D'Adamos blood type diet."
 
 
DAVID KIRSCH - "The AssMaster"
Klienter bl.a: Heidi Klum och Kate Upton.
 
 
David Kirsch med Heidi Klum
Kate Upton (känd för sina (avundsvärda!) kurvor)
 
  • "Morgonen är den absolut bästa tidpunkten att träna på eftersom du fylls med energi som varar hela dagen och du blir mer motiverad att göra bra val. Fysiologiskt kommer kroppen också bränna mer fett innan den får kalorier ifrån frukost."
  • "Utfall är den absolut bästa träningen för rumpan och låren, speciellt om du kombinerar den med sparkar och hopp."
  • "Något av det viktigaste jag alltid säger till mina klienter är att verkligen tänka på den träning de utför. Ska man träna rumpan så måste ens tankar vara fokuserade på rumpan. Det låter lite lustigt, men genom att lägga all mental energi på området du tränar så får du ett bättre resultat."
  • "Ät små mål och oftare, hellre än några få och stora. Försök äta något litet och nyttigt ungefär var tredje timme.  Frukost-mellanmål-lunch-mellanmål-middag.
    Det höjer din ämnesomsättning och sätter igång din maskin (kroppen)."
 
HARLEY PASTERNACK - grundaren till The 5 Factor Diet
Klienter bl.a: Halle Berry, Eva Mendes, Katherine Heigl, Megan Fox, Alessandra Ambrosio, Miley Cyrus,
Minka Kelly, LL Cool J, Usher och 
Maria Menounos
  
LL Cool J 
Maria Menounos (henns kropp är typ helt perfekt..!)
 
  • "Skaffa dig ett par riktigt bekväma träningsskor så att du kan börja promenera överallt. Vardagsmotionen är underskattad och gör verkligen enort stor skillnad."
  • "Se på träningen som en vardaglig syssla. Den ska vara lika naturlig i ditt liv som att borsta tänderna eller äta frukost (skippa aldrig din frukost!) Försök att träna varje dag, om det så bara är en kort stund. Mina klienter brukar träna mer än 25 minuter per gång, men de gör det varje dag och det är det som ger resultat."
  • "Ät bra! Det finns ingen träning i hela världen som kan väga upp en dålig kosthållning."
  • "Du behöver ingen dyr utrustning när du tränar hemma. Fyllda vattenflaskor, burkar eller konserver med mat (ex soppa) eller helt vanliga hantlar - vad du nu har! - fungerar också."
JEANETTE JENKINS
Klienter bl.a: Kelly Rowland, Pink, Alicia Keys, Jordana Brewster och Carmen Electra
 
Carmen Electra  (Yup! Även superkändisar äter glass på stranden ibland :) )
Kelly Rowland (Riktigt fit (och grymt snygg) tjej!)
Jordana Brewster
  • "Låt oss börja med den simpla sanningen: om du vill tappa fett från kroppen, börja må underbart, och fungera helt optimalt så MÅSTE du välja att börja äta nyttigare NU. Din kropp bejöver näring - vitaminer, mineraler, de vitala fetterna, protein, kolhydrater, vatten, solljus och syre - för att kunna uppnå dina mål."
  • "Diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol och många andra dåliga saker som rör folks hälsa och mående idag har att göra med en sak - deras dåliga matvanor. Med rätt mat skulle många kunna skippa sina onaturliga (och kanske farliga?) piller."
  • "Det är viktigt att variera sin träningsrutin med både högintensiv och lågintensiv träning eftersom de båda har bra fördelar. De båda viktiga och hjälper dig bränna fett, förbränna kalorier, och ändra din fysik (kroppsform/ -byggnad)."
 
 ASHLEY BORDEN
Klienter bl.a: Ryan Gosling, Christina Aguilera, Mandy Moore och Natasha Bedingfield.
 
 
Christina Aguilera (vill ha klänningen!)
Ryan Gosling (minns ni The Notebook??)
 
  • "Räkna baklänges! Om du bestämt att du ska göra 10 reps, börja då räkna från 10 och gå neråt. Då blir du mer motiverad och det ger dig en "boost" när du närmar dig 0."
  • "Glöm inte att dricka tillräckligt med vatten varje dag. Det hjälper till att hela din kropp efter din träning, spola ut fettet ur kroppen, hålla din koncentration hög och hjälper faktiskt till att bygga muskler. Dricker du för lite vatten så sjunker din ämnesomsättning och du går lättare upp i vikt."
  • "Många kvinnor lever fortfarande som det vore 1987 och tror att fett är dåligt för dig. EFA's - Essential Fatty Acids (våra livsnödvändiga fetter; Omega-3 och Omega-6) - är byggstenar för god hälsa av hjärta och kärl, för hjärnan, en ren muskelmassa (mycket muskler, lite fett), muskelreparation, återfuktad hud och bra matsmältning."
  • "Kom ihåg att träna dina stora muskelgrupper. Det kräver mer energi så din ämnesomsättning höjs och hålls hög även efter träningspasset."
 
Bilder ifrån:
google.com

Fakta, tips och text ifrån:
justingelband.com
davidkirschwellness.com
harleypasternakfitness.com
thehollywoodtrainer.com
ashleyborden.com
Bodylicious (bok av Sofi Fahrman och Julia Fors)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

strawberrydreams.blogg.se

"Lev livet fullt ut! Lev nu, vänta inte på framtiden och älta inte dåtiden. För nu är det som var din framtid och det är en kommande dåtid. Lev livet som du gör bland dina jordgubbsdrömmar" En blogg av en tjej på snart 17 vintrar med livserfarenhet och "klokhet" som en 45+are. Här får ni läsa om främst recept supergod (nyttig) mat, hälsa, träning och annat kul som händer i mitt liv. Streetdance och skådespeleri är också två stora passioner!

RSS 2.0