#FoodpornFriday



Mamma och pappa jobbade till sent igår och kom hem helt slutkörda. Ingen av dem orkade typ något alls... (Pappa somnade i soffan när han skulle läsa tidningen, och mamma satt bara tyst bredvid med sin tidning)

Så jag erbjöd mig att fixa middagen. Det hade de INGET emot, om man säger så ;)

Gjorde en riktig Maria-special av det som fanns hemma. Det blev en ragu på färska ekologiska grönsaker (plommontomater, morötter, zucchini, gullök och lite vitlök), färska kryddor och röda linser (protein!). Till det kokade jag fullkornspasta. 


Skulle haft quinoapasta eller den av bovete vi köpte för att testa, men vi hade bara fullkornspasta hemma. Inte bara det - det var fullkorns SPAGHETTI... Buuäää >.<
Gillar verkligen inte konsistensen på spaghetti längre (känns som maskar i munnen och är så himla svårt att tugga! Minns när jag hade tandställning och försökte äta spaghetti... Slutade äta spaghetti då. Tog 4 år innan jag åt det igen XD Haha!) Innan tandställningstiden var spaghetti (med mammas hemgjorda köttfärssås) min absoluta favvorätt. Kul hur smaker kan förändras så! :)


Här har ni min fina ragu från igår <3
Vegan Vegetarian Paleo Healthy Clean Hearthy Delicious Colorful And so freaking good <3

(P.S: Finns massa bilder av mig på Instagram! Sök på _strawberry_dreams_ så hittar ni mig :) Där finns bl.a. fler bilder än här)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

strawberrydreams.blogg.se

"Lev livet fullt ut! Lev nu, vänta inte på framtiden och älta inte dåtiden. För nu är det som var din framtid och det är en kommande dåtid. Lev livet som du gör bland dina jordgubbsdrömmar" En blogg av en tjej på snart 17 vintrar med livserfarenhet och "klokhet" som en 45+are. Här får ni läsa om främst recept supergod (nyttig) mat, hälsa, träning och annat kul som händer i mitt liv. Streetdance och skådespeleri är också två stora passioner!

RSS 2.0